zaterdag 27 april 2013

naaistage

Ik besloot dat het tijd was om weer eens ernstig te beginnen naaien, maar had hier in Toulouse nog altijd mijn draai niet gevonden. Dus ik besloot me in te schrijven voor een stage. Een week lang elke dag naaien, dat leek me wel wat!
We maakten een tas, een rokje, een vest en een blouse die ik nog steeds niet heb afgemaakt. Jammer genoeg mochten we de patronen niet zelf kiezen, en de keuze voor de stofjes was beperkt. Ik weet dus niet of ik ooit een van onderstaande stukken zal dragen, maar ziehier het resultaat.

Al bij al was de stage net iets te makkelijk voor mij. Ik heb jammer genoeg niet echt veel bijgeleerd. Maar ik leerde er Mathilde kennen! En we beseften al snel dat we allebei in hetzelfde schuitje zitten: we kunnen redelijk naaien, hebben eigenlijk niet echt nog les nodig, maar we naaien liever in aangenaam gezelschap, en we wisselen liever tips en patronen uit met mensen die we echt kennen dan online.
We besloten dus om elke week samen te komen, om te naaien. We hebben ondertussen onze vaste naaiavond in La boite à Lutins, een kindercafé (dat 's avonds gesloten).
Moesten er nog geïnteresseerden zijn, laat gerust iets weten!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten